Homestead High School Home
Principal's Message Attendance Attendance Boundaries Bell Schedules Cafeteria/Food Services Calendars Directions to HHS Local Control Parent/Student Handbook Policies and Procedures SARCs School Plan School Profiles School Quality Snapshot Staff Directory
Academics Home Library The Academic Center Art Department Auto Shop Business Department English Language Development Department English Department Mathematics Department Music Department Non-Departmental Electives Physical Education Department Regional Occupational Program Science Department Social Sciences Department Special Education Department Theatre Arts Department World Languages Department
Guidance Department Home Concurrent Enrollment Course Selection Information Financial Aid Graduation and College Entrance Requirements Guidance Class Presentations Guidance Events Incoming 9th Grade Information Naviance Transcripts and Records Work Permits College & Career Center
ASB Clubs Epitaph Equestriettes Dance Team Resources Seniors Spirit Student Government
Athletics Home Boosters Coaching Staff 2015-16 Forms Schedules and Information Student Athlete & College Recruiting
Parents & Community Home Alumni Athletic Boosters Grad Night Recursos Para Los Padres de Habla Hispana/Resources for Spanish Speaking Parents School Site Council PTSA Music Boosters
Bell Schedules

Monday "C" (All Periods)

Period Start End Length
1 9:00 9:40 40 minutes
2 9:45 10:25 40 minutes
Brunch 10:25 10:40 15 minutes
3 10:45 11:30 45 minutes
4 11:35 12:15 40 minutes
Lunch 12:15 12:55 40 minutes
5 1:00 1:40 40 minutes
6 1:45 2:25 40 minutes
7 Daily 2:30 3:10 40 minutes
7 Block (8th) 2:30 3:10 40 minutes

Tuesday & Thursday "A"

Period Start End Length
1 7:50 9:25 95 minutes
Tutorial 9:25 9:55 30 minutes
Brunch 9:55 10:10 15 minutes
3 10:15 11:55 100 minutes
Lunch 11:55 12:35 40 minutes
5 12:40 2:15 95 minutes
7 Daily 2:20 3:10 50 minutes
7 Block (8th) 2:20 3:55 95 minutes

Wednesday & Friday "B"

Period Start End Length
2 7:50 9:25 95 minutes
Tutorial 9:25 9:55 30 minutes
Brunch 9:55 10:10 15 minutes
4 10:15 11:55 100 minutes
Lunch 11:55 12:35 40 minutes
6 12:40 2:15 95 minutes
7 Daily 2:20 3:10 50 minutes

Homestead Bell Schedules

Finals Bell Schedules

Rally Schedule

Period Start End Length
1 or 2 7:50 9:20 90 minutes
Rally 9:25 10:10 45 minutes
Brunch 10:10 10:25 15 minutes
3 or 4 10:30 12:00 90 minutes
Lunch 12:00 12:40 40 minutes
5 or 6 12:45 2:15 90 minutes
7 Daily 2:20 3:10 50 minutes
7 Block (8th) Thu Only 2:20 3:55 95 minutes

Holiday Schedule

Period Start End Length
2 7:50 9:15 85 minutes
4 9:20 10:45 85 minutes
Brunch 10:45 11:00 15 minutes
6 11:05 12:30 85 minutes
Lunch 12:30 1:10 40 minutes
7 Daily 1:15 2:00 45 minutes

Career Fair Schedule

Period Start End Length
1 7:50 9:05 75 minutes
Session 1 9:10 9:35 25 minutes
Session 2 9:40 10:05 25 minutes
Session 3 10:10 10:35 25 minutes
Brunch 10:35 10:50 15 minutes
3 10:55 12:10 75 minutes
Lunch 12:10 12:50 40 minutes
5 12:55 2:10 75 minutes
7 Daily 2:15 3:05 50 minutes
7 Block (8th) 2:15 3:30 75 minutes